top of page

De interieuradviezen van Interior by M zijn altijd persoonlijk en we nemen er goed de tijd voor op in te zoomen op jouw wensen, ideeën en vragen. Heb jij geen geheel pakket nodig, maar een losstaand advies. Je bent bijvoorbeeld tevreden met al je meubilair, maar wilt een nieuwe indeling? Of je bent helemaal klaar in je woning, maar vindt het moeilijk beslissen welke verlichting het beste past. Kies dan één van onderstaande adviezen. Vind je het lastig bepalen welk advies het beste bij je past? Je kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen en dan kijken we samen wat het beste bij jouw wensen aansluit! 

thumbnail_image3.jpg

Losse adviezen

We waren gelijk super enthousiast toen we het interieuradvies voor onze woonkamer ontvingen van Marjolein!! Bij het accessoiresplan wilden we graag nog wat anders zien en we kregen heel snel de aanpassingen binnen!
De eerste aanpassingen in huis zijn al gedaan en het wordt nu al mooi!

Caio & Jamey 

Losse adviezen

Keuze 1: Indelingsadvies / 2D Plattegrond

Soms zie je zelf even de mogelijkheden niet meer tot een nieuwe indeling. Samen kunnen we tot nieuwe inzichten komen en zorgen we voor een indeling die bij jullie past!

Keuze 2: Materiaal- en kleurenplan

De juiste kleuren en materialen zijn van groot belang in een woning. Het bepaalt de uitstraling van de ruimte en het gevoel. Een goede afstemming van kleur en materiaal zorgt voor rust en eenheid in jouw huis. Ik kan je helpen bij de keuze en de afstemming!

Keuze 3: Verlichtingsplan

Met de juiste verlichting breng je sfeer in elke kamer en zorg je voor een aangename en gebalanceerde ruimte. Welke soorten verlichting je nodig hebt, is afhankelijk van de ruimte. Samen kijken we wat passend is voor jullie ruimte en hoe we de beste sfeer in jullie woning kunnen neerzetten. 

Keuze 4: Accessoiresplan 

Ben je tevreden over de kleuren en jouw meubels in huis, maar mis je sfeer in je woning? Je kunt met prachtige woonaccessoires een ruimte tot leven laten komen. Samen kijken we wat er past binnen jullie interieur en zorgen we voor warmte en sfeer. 

Extra informatie 

Alle genoemde pakketten zijn inclusief 21% BTW. De pakketten gelden voor één ruimte of vertrek.

De reiskosten zijn gratis binnen een rijafstand van 10 kilometer vanaf Steenbergen (Noord-Brabant). Daarna reken ik 0,60 per km voor vervoer en tijd. Parkeerkosten bij betaald parkeren worden ook in rekening gebracht. 

bottom of page