top of page

Interieuradvies bedrijf Steenbergen | Nagelopleiding bij Wilma


Wilma van het bedrijf Nagelopleiding by Wilma heeft mij gevraagd om haar salon op te frissen. Haar wens was om de ruimte fris, kleurrijk en rustig maken, omdat ze de huidige situatie te donker, saai en grijs vond. Ze voelde dat haar persoonlijkheid en bedrijf niet werden vertegenwoordigd.



Tijdens het intakegesprek bespraken we haar wensen, stijl en bedrijf. De belangrijkste vraag was: wat past bij Wilma en haar bedrijf? De kleur paars werd meteen genoemd, omdat dit de hoofdkleur van haar website is en deze kleur in geregeld in haar ontwerpen terugkomt. Paars straalt luxe en royaal uit. Gouden accenten trokken ook haar aandacht, maar hoe combineer je paars en goud in de juiste verhouding?



Om een frisse en rijke uitstraling te creëren, kozen we voor een pastelkleur lila met daar tegenover een rustige, warme zandkleur. De vloeren waren eerst verschillend, maar we hebben een licht eiken vloer gelegd in beide ruimtes om eenheid en rust te brengen. De dorpels zijn verwijderd om het ruimtelijker te laten ogen. Concrete tips zijn gegeven om de ruimte meer rust uit te laten stralen, zoals het verven van de deuren in dezelfde zandkleur als de wanden. Het goud is subtiel aangebracht in de details en accessoires, zoals gouden deurklinken, lampen, kaarsen en potten. Het lila is herhaald in de accessoires om consistentie te brengen. We kozen voor mooie planten met weinig onderhoud voor de bedrijfsruimte als toevoeging op de warme sfeer.


We hebben uiteindelijk een plan opgesteld dat aansloot bij de wensen, de stijl en het budget van Wilma.

bottom of page