top of page

3D-ontwerp nieuwbouwwoning | Roosendaal
Voor een gezin uit Roosendaal heb ik een compleet advies mogen afleveren voor een benedenverdieping met 3D-ontwerp. Deze nieuwbouwwoning zal in Q2 2023 van het interieur voorzien worden. Tijdens het intakegesprek kwam er naar voren dat de bewoners verlangen naar een modern, warm en rustig interieur. Warme tinten hebben hun voorkeur en oudroze is een favoriete kleur.


De basis bestaat uit een eiken visgraat PVC vloer, warm beigetinten en oudroze accenten. Achter de bank werd een warm taupekleurig behang met een patroon geplaatst om de ruimte te breken en een statement te maken. Ik speel als interieurstylist graag met een goede mix tussen harde en zachte materialen voor het contrast. Warme materialen die je terug ziet komen zijn walnoothout en teddystof. De harde materialen zijn marmer en beton/staal. We kozen voor organische vormen. Dit maakt het interieur verrassend en toegankelijk. Voor de styling is gekozen voor tinten uit hetzelfde kleurenpalet. Zoals bijv. in het vloerkleed en de werken aan de muur. De herhaling zorgt voor een mooi en rustig geheel. Deze rust is ook doorgevoerd met de keuze in materiaal en stoffen. Ik gaf ook advies voor de raambekleding, verlichting en de accessoires en hier kregen ze een handige shoppingslist bij.


Als u op zoek bent naar een interieurontwerp voor uw nieuwbouwwoning of wilt u uw bestaande interieur veranderen, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik help u graag bij het creëren van een interieur dat bij u past.

Comments


bottom of page