top of page

Interieuradvies woon- en eetkamer | Steenbergen

Voor dit leuke, jonge gezin mocht ik een interieuradvies maken om de woon- en eetkamer op te frissen. De ruimtes waren beide toe aan vernieuwing en een frisse wind, maar het stel vond hun moeilijk om hun ideeën samen te laten komen en te visualiseren. Zij wilden graag hulp bij het concretiseren van hun wensen en het creëren van een rustig, warm en samenhangend interieur.


Het advies voor de basis was het opknappen van de parketvloer en we kozen voor een warm en neutraal kleurenpalet, bestaande uit een warme zandkleur en groene tint. Voor de raambekleding kozen we voor warme plisségordijnen, die zowel zorgen voor privacy als een rustige uitstraling. Het meubelplan omvatte een mix van hun huidige meubelen en nieuwe meubelen die beter aansloten bij de gewenste stijl. Ik koos voor robuuste verlichting die mooi aansloot bij hun industriële stijl. Ik gaf hen praktische tips voor het creëren van rust. We keken samen naar het speelgoed van hun dochter en gaven deze een opgeruimde plek.


Om het geheel compleet te maken, adviseerde ik een accessoiresplan met herhaling van het kleurenpalet en sfeervolle en gemakkelijk te onderhouden planten. Als eye-catcher kozen we voor een schilderij van werk aan de muur, waarin de tinten terugkomen.


Het resultaat was een interieur dat volledig aansloot bij de wensen van het gezin. Het was warm en sfeervol, met eenheid tussen de verschillende elementen. Hieronder ziet u twee pagina's uit het interieurplan (bestaande uit 15 pagina's)


Bent u op zoek naar interieuradvies en wilt u graag uw huidige woning opfrissen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

bottom of page