top of page

Interieurboost woon- en eetkamer | Steenbergen

Voor dit leuke, jonge gezin heb ik een interieuradvies mogen maken om hun woon- en eetkamer op te frissen. Beide ruimtes waren toe aan vernieuwing en een frisse wind, maar het stel had moeite om hun ideeën samen te laten komen en te visualiseren. Ze zochten hulp bij het concretiseren van hun wensen en het creëren van een rustig, warm en samenhangend interieur.


Om de basis te verbeteren, adviseerde ik het opknappen van de parketvloer en kozen we voor een warm en neutraal kleurenpalet, bestaande uit een warme zandkleur en groene tint. Voor de raambekleding selecteerden we warme plisségordijnen, die zowel zorgen voor privacy als een rustige uitstraling. Het meubelplan omvatte een mix van hun bestaande meubelen en nieuwe meubelen die beter aansloten bij de gewenste stijl. Voor verlichting koos ik robuuste opties die mooi aansloten bij hun industriële stijl. Daarnaast gaf ik hen praktische tips voor het creëren van rust, waarbij we samen het speelgoed van hun dochter een opgeruimde plek gaven. Om het geheel compleet te maken, adviseerde ik een accessoiresplan met herhaling van het kleurenpalet en sfeervolle, gemakkelijk te onderhouden planten. Als eye-catcher kozen we voor een mosschilderij, waarin de tinten van het interieur terugkomen.


Het resultaat was een interieur dat perfect aansloot bij de wensen van het gezin. Het was warm en sfeervol, met eenheid tussen de verschillende elementen. Bekijk hieronder de voor- en na foto's van het project.


Resultaat:


Voor het project:


Comments


bottom of page