top of page

Optimaliseer je interieur met een select advies! Klaar voor een nieuwe indeling of zoek je de perfecte verlichting? Bekijk hieronder de select adviezen, elk gericht op één onderwerp, zodat jij zelf kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Select 1: Indelingsadvies / 2D Plattegrond (vanaf €195,- per ruimte).

Soms zie je zelf even de mogelijkheden niet meer tot een nieuwe indeling. Samen kunnen we tot nieuwe inzichten komen en zorgen we voor een indeling die bij jullie past!

Select 2: Materiaal- en kleurenplan (vanaf €250,- per ruimte)

De juiste kleuren en materialen zijn van groot belang in een woning. Het bepaalt de uitstraling van de ruimte en het gevoel. Een goede afstemming van kleur en materiaal zorgt voor rust en eenheid in jouw huis. Ik kan je helpen bij de keuze en de afstemming!

Select 3: Verlichtingsplan (vanaf €225 per ruimte)

Met de juiste verlichting breng je sfeer in elke kamer en zorg je voor een aangename en gebalanceerde ruimte. Welke soorten verlichting je nodig hebt, is afhankelijk van de ruimte. Samen kijken we wat passend is voor jullie ruimte en hoe we de beste sfeer in jullie woning kunnen neerzetten. ​

Select 4: Accessoiresplan (vanaf €195,- per ruimte)

Ben je tevreden over de kleuren en jouw meubels in huis, maar mis je sfeer in je woning? Je kunt met prachtige woonaccessoires een ruimte tot leven laten komen. Denk aan wanddecoratie, accessoires voor op tafel of kussens in de bank. Samen kijken we wat er past binnen jullie interieurstijl en zorgen we voor warmte en sfeer. 

De select keuzes kunnen gecombineerd worden. Heb je vragen of wil je meer weten over de select adviezen? Laat het me weten! 

Ontwerp zonder titel (10).png

Select advies

bottom of page