top of page
6e047248-35ad-4d2d-8372-99bfe7d9d5ab.jfif

Mijn naam is Marjolein van Steenpaal, interieurstyliste en ondernemer. Ik woon samen met mijn vriend Temro en hond Boyca in een jaren ’30 woning in de Welberg. Wij wonen net voor de polder, een heerlijke rustige plek, waar we fijn kunnen wandelen met onze hond. Ik houd van sporten, nieuwe dingen leren en reizen. Ik ben een warm persoon, ben altijd bezig en houd van gezelligheid.

Toen ik voor het eerst ging samenwonen met mijn vriend, ontwikkelde mijn grote passie voor interieur. Ik ging helemaal los in ons eigen huis. Mijn vriend houdt van industrieel en natuurlijke materialen. Mijn voorkeur ging uit naar invloeden vanuit de 'hotel chique' stijl. Samen hebben wij onze persoonlijke stijl ontwikkeld. Ik vond dit zo leuk om te doen en ging steeds meer dierbaren helpen met hun interieur.

Ik ben vanaf jongs af aan al creatief bezig geweest met tekenen, vormgeving en dansen. Mijn moeder heeft een eigen onderneming en ik ben hier altijd betrokken bij geweest. De droom voor een eigen onderneming was er daarom al vroeg. Mijn droom voor een eigen onderneming en mijn passie voor interieur kwamen samen. In 2019 ben ik de opleiding ‘HBO Binnenhuisarchitectuur en styling’ gaan volgen naast mijn baan in het onderwijs. Daarna ben ik mijn eigen onderneming gestart in 2021. Zoals hierboven beschreven ben ik een bezige bij. Ik werk nog altijd met veel plezier parttime in het onderwijs. Daarnaast help ik het hoveniersbedrijf Go Green Hoveniers bij de marketing en aankleding van hun tuinen. 

 

Als interieurstyliste ben ik altijd op zoek naar de perfecte balans tussen rust en warmte. Mijn ontwerpen zijn persoonlijk en mijn missie is pas geslaagd als ik een droomwoning heb gecreëerd die past bij jouw persoonlijkheid, wensen, stijl en budget.

About me 

bottom of page