top of page

Diensten

On the spot

Interieurboost

Compleet advies

Select advies

Een sfeervol thuis creëren, maar het ontbreekt je aan inspiratie? Meer kleur in huis of een nieuwe indeling, maar je weet niet waar je moet beginnen? Met een on the Spot interieuradvies krijg je direct antwoord op jouw interieurvragen. 

Geef jouw interieur een opfrisbeurt met een interieurboost advies! We gaan uit van de bestaande situatie en leggen de focus op het creëren van een warme sfeer in huis. Samen kijken we wat in jouw huidige woning nog bij je past en wat er verandert mag worden.

Ga jij verbouwen, aanbouwen of heb je een nieuwe woning gekocht? Bij een compleet advies begeleid ik jou bij het maken van de juiste keuzes en beslissingen als het gaat om de juiste indeling, kleur- en materiaalkeuze, meubels en verlichting. Je ontvangt een advies op maat, waarmee je meteen aan de slag kunt.

Optimaliseer je interieur met een select advies! Klaar voor een nieuwe indeling of zoek je de perfecte verlichting? Bekijk de select adviezen, elk gericht op één onderwerp, zodat jij zelf kunt kiezen wat het beste bij jou past.

bottom of page