top of page

Interieuradvies babykamer | Steenbergen


Als je op zoek bent naar ideeën voor het inrichten van een stoere, warme en natuurlijke babykamer voor een jongetje, kan het helpen om een interieurstylist in te schakelen. Zo hielp ik onlangs een jong gezin uit Steenbergen bij het ontwerpen van hun babykamer. We hebben gekeken naar de functie van de ruimte, de meest praktische indeling en hoe we een fijne sfeer konden creëren voor het toekomstige kindje.


Voor de basis hebben we gekozen voor een warme eiken vloer, lichte tinten op de wand en een lambrisering in een warme groene kleur. Om een speels effect te creëren, hebben we een wandcirkel van @creativelabamsterdam op de groene lambrisering geplaatst. De bedhemel boven het bedje zorgt voor geborgenheid en voegt ook een decoratief element toe.


We hebben meubelen uit eenzelfde serie gekozen, een mix van oldwood en zwart, voor een stoere en robuuste look. Voor de styling en accessoires hebben we juist gekozen voor zachte, warme en lichte materialen om een goede mix te creëren. De gekozen tinten komen herhaaldelijk terug in de ruimte voor eenheid.


Ben je op zoek naar hulp bij het ontwerpen van jouw babykamer? Ik help je graag!Comentarios


bottom of page