top of page

3D-ontwerp vrijstaande woning | Etten-leurEen warm, chique, samenhangend en rustig interieur voor de benedenverdieping, dat was de wens van dit leuke, jonge gezin dat ik mocht adviseren. Zij hadden net een nieuw huis gekocht en hadden weinig tijd om zich bezig te houden met de inrichting. Door mijn advies konden zij zich focussen op de verhuizing, het gezin en hun werk, terwijl ik ervoor dat zij doormiddel van een concreet en compleet plan een woning konden creëren die volledig bij hen aansluit.


Om dit te realiseren hebben we goed de tijd genomen voor het in zoomen op de wensen, ideeën en vraagstukken. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het plan en heb ik tussentijds en top de hoogte gehouden van de voortgangen.


Voor de basis kozen we voor een lichteiken visgraat vloer en een rustig, maar warm kleurenpalet. De greige keuken geeft een warme uitstraling en is tijdloos. De combinatie met warm hout geeft een rustige uitstraling. De groene tegels zorgen voor een frisse wind en sluiten mooi aan bij de muurkleuren. Deze combinatie zorgt voor een praktische keuken met een mooie balans tussen rustiek en modern, die warmte en eenheid uitstraalt. Het gebruik van goude en zwarte accenten, de juiste verlichting en accessoires zorgden voor de sfeervolle en chique styling waar zij naar verlangden.


Het resultaat was een warm, chique, samenhangend en rustig interieur, dat helemaal paste bij de wensen van het gezin.

Comentarios


bottom of page