top of page

Compleet advies hoekwoning | Roosendaal
Voor Carlo, Linda en hun twee kinderen mocht ik een compleet plan opleveren voor de gehele benedenverdieping. De wens was een samenhangend, rustig en warm interieur. We hebben verschillende aspecten van de woning aangepakt. De hal is voorzien van een nieuwe vloer en een gerenoveerde trap. Er is een PVC-look geadviseerd en hierdoor kreeg de trap een mooie, eigentijdse uitstraling. Deze look is doorgelegd in de vloer in de hal, woonkamer en eetkamer, om verbinding te creëren tussen de ruimtes. PVC is ook nog eens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. In de woon- en eetkamer zijn de radiatoren vervangen voor vloerverwarming. Vloerverwarming biedt een gelijkmatige warmteafgifte en zorgt voor een comfortabele en efficiënte verwarming van de ruimte.


Ik adviseerde neutrale, aardse kleuren die voor rust en warmte zorgen in de woning. De warme grijs beigetint op de wand weerkaatst het natuurlijke licht en dit laat de ruimte optisch groter lijken. Voor de accentkleur kozen we voor roze, die subtiel terug is gebracht in de accessoires. Het walnoothout voegt een natuurlijk element toe aan de ruimte, met zijn rijke, donkere tinten. De wereldkaart voegt een persoonlijke touch toe, omdat het gezin van reizen houdt en Linda een reisagent is.


Al met al straalt de ruimte warmte, sfeer en samenhang uit, dankzij de perfecte combinatie van walnoothout, warme materialen en aardse kleuren. De juiste balans in kleuren, structuren en materiaalgebruik is belangrijk bij het creëren van een sfeervol en warm interieur. Heb jij hier ook weinig tijd voor door gezinsdrukte en een drukke baan? Ik help je graag! Bekijk mijn aanbod of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.


Het resultaat:


Before foto's:Comments


bottom of page